ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

У ДУІТЗ відбулася Міжнародна конференція «Сталий розвиток і цифрові інновації: сьогодення та майбутнє»

17 травня у стінах ДУІТЗ відбулася значна подія – Міжнародна конференція «Сталий розвиток і цифрові інновації: сьогодення та майбутнє».

Цей захід був присвячений святкуванню Міжнародного дня інформаційного суспільства та телекомунікацій, який щорічно проводиться під егідою Міжнародного союзу електрозв’язку (ITU) 17 травня за різною тематикою. У 2024 році основна тема свята —  «Цифрові інновації для сталого розвитку». Захід пройшов у змішаному форматі.

У конференції взяли участь представники бізнесу, ІТ-компаній, громадські організації, наукові установи й заклади вищої освіти,
усього понад 50 організацій та установ України, Латвії, Румунії, Молдови, Казахстану й Марокко.

Більше інформації можна знайти на сайті конференції

Також під час заходу були присутні аспіранти та докторанти університету, професорсько-викладацький склад ДУІТЗ.

Ведуча конференції – Світлана Хаджирадєва, проректор з навчальної роботи ДУІТЗ.

Захід розпочався з відео-привітання ректора ДУІТЗ Олександра Назаренка з Міжнародним днем інформаційного суспільства та телекомунікацій. Він зазначив, що для нашого ЗВО, як і для всього світу це свято дуже важливе та може згуртувати фахівців-практиків і науковців українських та міжнародних компаній, організацій, установ.

Також з відео-привітанням до учасників заходу звернувся заступник генерального секретаря Міжнародного союзу електрозв’язку Томас Ламанаускас, який наголосив на  важливості впровадження цифрових інновацій задля сприяння сталому розвитку та висловив підтримку українському суспільству й побажав успіхів у роботі конференції.

Наступним з відео-привітанням до учасників конференції звернувся Борис Буркинський, директор Державної Установи «Інститут ринку і економіко-екологічних досліджень НАН України», академік НАН України, доктор економічних наук, професор.

Крім цього, в онлайн-форматі всіх учасників конференції привітав з Міжнародним днем інформаційного суспільства та телекомунікацій Олександр Слобожан, виконавчий директор Всеукраїнського громадського об’єднання органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України».

Організацією конференції займалися завкафедри радіоелектронних систем і технологій, к.т.н. Сергій Сідень та доцент кафедри національної безпеки та управління суспільним розвитком, к.е.н. Валерій Логвінов.
Організаційно-технічній супровід заходу забезпечили: завідувач лабораторії кафедри кібербезпеки та технічного захисту інформації Сергій Гавель та студенти ДУІТЗ.  Дякуємо за високий рівень підготовки!

Дякуємо організаторам заходу й усім спікерам за участь у конференції та цікаві доповіді!

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024