ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

У ДУІТЗ відзначені співробітники з нагоди Дня науки в Україні

В Україні щороку в третю суботу травня відзначають професійне свято працівників науки. Наука тісно пов’язана з освітою. Ці дві сфери взаємно підтримують одна одну: освіта приносить нові методи дослідження, а наука забезпечує інструменти для подальшого розвитку та вдосконалення.

Науковці Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку активно беруть участь у реалізації високотехнологічних проєктів на державному та міжнародному рівнях, а також долучаються до всеукраїнських та міжнародних конференцій, семінарів і тренінгів.

За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, зміцнення науково-технічного потенціалу держави, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня науки в Україні вчені університету були нагороджені почесними грамотами та відзнаками.

Проректор з наукової роботи ДУІТЗ Катерина Танащук привітала професора, д.т.н., лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки Анатолія Ложковського, який був відзначений Почесною грамотою голови Одеської обласної ради.

Почесні грамоти Департаменту освіти і науки ООДА отримали професор, д.ф.-м.н. Іван Вікулін, в.о. завідувача кафедри комп’ютерних наук, доцент, к. т. н. Ірина Трегубова, в.о. завідувача кафедри фізико-математичних наук, доцент, к.ф-м.н. Марія Волкова.

Почесні грамоти Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку отримали провідні науковці Університету та фахівці структурних підрозділів ЗВО.

Окремо Катерина Танащук подякувала декану факультету телекомунікацій та радіотехніки, к.т.н. Віктору Русаловському та старшому викладачеві кафедри лінгводидактики та іноземних мов, к.пед.н. Наталі Московчук за проведення конкурсу науково-технічної творчості молоді «Science Skills Booster SUITT 2024».

Катерина Олександрівна побажала науковцям нашого Університету натхнення, нових звершень і відкриттів задля розвитку та процвітання науки в нашій державі.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024