ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Світлана Хаджирадєва взяла участь у зустрічі голови Одеської обласної військової адміністрації з керівниками ЗВО

Проректор з навчальної роботи Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку Світлана Хаджирадєва взяла участь у  робочій зустрічі керівництва Одеської обласної військової адміністрації з ректорами та проректорами закладів вищої освіти регіону та народними депутатами України.

Під час зустрічі були розглянуті нагальні питання особливостей цьогорічної вступної кампанії, створення безпечних умов для навчання здобувачів вищої освіти (9 закладів вищої освіти регіону пошкоджено внаслідок ракетних атак, деякі по кілька разів за рік, 5 – вже відновлено), процес підготовки ЗВО  до нового навчального року, законодавчі ініціативи у сфері вищої освіти, виклики воєнного стану та їх вплив на функціонування закладів вищої освіти.

Про законодавчі ініціативи розповіла присутнім голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Юлія Гришина.

Також учасники робочої зустрічі  нагородили переможців всеукраїнських олімпіад та конкурсів – здобувачів закладів загальної середньої освіти Одещини.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024