ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Олексія Кокорєва обрано академіком Академії політико-правових наук України 

27 червня рішенням Вченої ради Академії політико-правових наук України  (АППНУ) доктора політичних наук, в.о. завідувача кафедри журналістики, соціальних комунікацій і ІТ-права Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку Олексія Кокорєва було обрано дійсним членом (академіком) АППНУ.

Олексій Кокорєв – випускник Української державної академії зв’язку (пізніше – ОНАЗ ім. О.С. Попова). Майже 20 років працює в закладах вищої освіти. Вчений має 70 публікацій наукового і навчально-методичного характеру. Неодноразово підвищував кваліфікацію та проходив міжнародне стажування.  Він є членом регіонального відділення Національної спілки журналістів України.

Академія політико-правових наук України – громадське об’єднання, що було створено у 2016 році. Метою діяльності Академії є об’єднання вчених та інших громадян для цілеспрямованого розвитку політичної науки й гуманітарної освіти, гуманітарних технологій у суспільно-політичних відносинах, координації наукової роботи, обміну досвідом і захисту галузевих інтересів, економічних, юридичних, соціальних прав своїх членів.

Академія видає науковий журнал «Суспільно-політичні процеси». Це авторитетне видання присвячене дослідженню й аналізу різноманітних аспектів суспільства та політики. Журнал публікує статті від провідних науковців, які досліджують політичні трансформації, суспільні та культурні процеси, економічні виклики, міжнародні відносини. Це платформа для обміну ідеями, що сприяє розумінню складних сучасних викликів у глобальному суспільстві.

Вітаємо Олексія Вікторовича Кокорєва з визнанням його наукової діяльності та чекаємо нові цікаві дослідження нового академіка АППНУ.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024