ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

В університеті відбулася церемонія Посвяти у студенти

У Державному університеті інтелектуальних технологій і зв’язку пройшла традиційна святкова церемонія Посвяти у студенти.
У церемонії взяли участь голова Наглядової ради ДУІТЗ Базика С.К., ректор Назаренко О.А., декани факультетів ІТК та ТР Васіліу Є.В. та Русаловський В., директор фахового коледжу вимірювань ДУІТЗ Радулова І.К., представники студентського самоврядування ДУІТЗ і, звичайно, наші студенти та їхні рідні.

До першокурсників звернувся ректор університету Олександр Назаренко. Він привітав усіх студентів, освітян, батьків з початком нового навчального року.
«Хочу звернутися до наших студентів. Ви обрали дуже складну, але перспективну та важливу професію. Хочу зазначити, що фронт зараз тут. Від вас залежить сьогодення й майбутнє нашої країни. Ми живемо у важкі часи, але попри війну та негаразди, наш університет працює, навчає, воює. Наші випускники саме зараз захищають країну на фронті та кіберфронті. Адже за напрямом кібербезпеки та ІТ-технологій наш університет знаходиться на найвищому рівні серед закладів вищої освіти країни. За це щиро дякую нашим викладачам!» – зазначив ректор ДУІТЗ.
Також до присутніх з вітальними словами звернулися директор фахового коледжу вимірювань Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку Ірина Радулова та випускники ДУІТЗ, а зараз капітан ІІ рангу командування Військова-морських сил ЗСУ Іван Романов та інспектор сектору ювенальної превенції відділу поліції Одеського районного управління номер 1 ГУ НП в Одеській області старший лейтенант Ярослав Бордюгов.
Також Олександр Назаренко нагородив почесними грамотами співробітників ДУІТЗ, а саме: к.т.н., доцент, відповідальний секретар Приймальної комісії Таїсія Похлебіна, д.т.н, професор, завідувач кафедри комутаційних систем електронних комунікацій Анатолій Ложковський, к.т.н., в.о. завідувача кафедри радіоелектронних систем і технологій Сергій Сідень, к. філос. н., доцент кафедри кібербезпеки та технічного захисту інформації Сергій Стайкуца, ст. викладач кафедри комп’ютерної інженерії та інформаційних систем Роман Царьов, к.т.н, декан факультету ЕАМ Олег Грабовський.
Слова клятви зачитали представники всіх факультетів та коледжів ДУІТЗ.
Після святкової частини першокурсники та їхні батьки зустрілися з керівниками факультетів та кафедр ДУІТЗ.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024