ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

2 вересня – День міста Одеси

Щорічно 2 вересня одесити відзначають день народження рідного міста. Цьогоріч мешканці міста святкують 230-ту річницю від дня заснування «Перлини Чорного моря».

Уперше ж свій день народження Одеса святкувала в 1849 році. Це була 55-та річниця заснування міста. З того часу одесити щорічно урочисто відзначають цей день.
Саме до 2 вересня приурочується багато визначних подій у житті міста, наприклад, відкриття пам’ятників і пам’ятних знаків визначним особистостям, що мали безпосереднє відношення до становлення та життя Одеси, народилися або жили тут, подіям, що мали переломне значення для міста.

З перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну тисячі офіцерів, солдатів та добровольців, серед яких і мешканці міста Одеса, героїчно захищають нашу Батьківщину зброєю в руках.

«Сьогодні я вітаю всіх одеситів з Днем міста та бажаю кожному з Вас миру, злагоди, доброботу, яскравих вражень, теплого й безпечного Чорного моря та щасливого майбутнього!» – привітав усіх одеситів з Днем міста ректор ДУІТЗ Олександр Назаренко

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024