ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Бібліотека ДУІТЗ запрошує студентів

6 вересня відзначається День читання книг. Цей день закликає людей читати книжки та поширювати любов до читання. Мета свята — спонукати людей більше читати та сприяти формуванню культури читання, адже кожна книга має значення.

Фонд бібліотеки Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку – це понад 600 тисяч книг: підручники, монографії, збірки, посібники  різних років видання із багатьох дисциплін.

Наша бібліотека функціонує з 1920 року. У перші роки її діяльності фонд не перевищував 2 тисяч друкованих одиниць, вона обслуговувала 450 читачів.

Також у ДУІТЗ є читальна зала й архівні книжкові сховища. Наші Студенти мають можливість у будь-який навчальний день відвідати бібліотеку, оформити абонемент та взяти потрібну книгу.

А ще на офіційному вебсайті ДУІТЗ є корисний застосунок «‎Електронна бібліотека ДУІТЗ»‎, що може стати у пригоді під час дистанційного навчання. Завдяки цьому застосунку студенти мають можливість скористатись будь-якою книгою з бібліотеки університету, репозитарієм наукових робіт наших викладачів, електронним каталогом фондів бібліотеки, методичними посібниками та знайти необхідну інформацію, зокрема й для написання кваліфікаційних робіт.

До речі, репозитарій наукових робіт — один з корисних електронних архівів, де зберігаються понад 3400 публікацій, а саме: дисертації, автореферати, наукові роботи та матеріали конференцій.

Наукові публікації, що розміщені в репозитарії ДУІТЗ, індексуються в Google Scholar.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024