ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Переваги навчання на факультеті електроніки, автоматизації та метрології ДУІТЗ

Факультет електроніки, автоматизації та метрології

Переваги навчання:

1. Наявність сучасних лабораторій.
Лабораторії ФЕАМ обладнані сучасними засобами вимірювальної техніки для проведення експериментальних досліджень, сертифікаційних випробувань тощо.

2. Співпраця з провідними стейкхолдерами.
Факультет електроніки, автоматизації та метрології має багату історію співпраці зі стейкхолдерами з багатьох підприємств України різних галузей економіки, а саме: харчової, нафтогазової, транспортної галузі, державного й місцевого управління, сфери вищої та передвищої освіти. Також факультет бере активну участь у роботі багатьох державних, наукових, громадських установ і організацій України.

3. Висококваліфікований професорсько-викладацький склад.
Викладачі факультету користуються усіма перевагами сучасної діджиталізації навчального процесу, вони орієнтуються у сучасних трендах, активно використовують їх. Також викладачі ФЕАМ працюють у навчально-методичній і науковій сферах, беруть участь у наукових та науково-практичних вітчизняних і міжнародних конференціях.

4. Найсучасніші освітні програми.
Факультет регулярно оновлює навчальні плани та освітні програми для забезпечення сучасної якісної освіти, яка відповідає актуальним та перспективним потребам особистості, суспільства й держави. Також на факультеті ведеться підготовка здобувачів вищої освіти за третім (доктор філософії PhD) рівнем вищої освіти за спеціальністю 175 «Інформаційно-вимірювальні технології».

5. Можливість працевлаштування після закінчення навчання в багатьох українських та міжнародних компаніях.
Випускники цього напряму можуть застосувати свої професійні знання на підприємствах різних видів діяльності, брати участь у різних проєктах і програмах. Наші випускники вже знайшли робочі місця в багатьох українських та міжнародних компаніях і стали нашими стейкхолдерами.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024