ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Факультет бізнесу та соціальних комунікацій: Переваги навчання

Факультет бізнесу та соціальних комунікацій

Переваги навчання:

1. Інноваційні освітні програми
З початку 2024 року на факультеті БСК на кафедрі публічного управління та цифрової економіки проходить навчання за новими освітньо-професійними програмами: єдина в Україні ОП «‎Публічне управління інноваційними та інформаційними екосистемами»  за спеціальністю 281 «‎Публічне управління та адміністрування»; «Цифрова економіка»  (бакалавр) та «Економіка підприємства» (магістр) за спеціальністю 051 «Економіка». Для здобувачів третього (доктор філософії) рівня вищої освіти проходить навчання за освітньо-науковою програмою «Економіка».

2. Проходження всеукраїнських та міжнародних заходів для студентів
На факультеті активно проводяться заходи щодо залучення здобувачів вищої освіти всіх рівнів до студентської наукової діяльності. Здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти, стали лауреатами міжнародних олімпіад та наукових конкурсів. Також керівництво ФБСК ініціювало проведення різних всеукраїнських та міжнародних конкурсів на базі ДУІТЗ.

3. Міжнародна співпраця
Міжнародна діяльність на ФБСК здійснюється на засадах наукової, методичної та академічної співпраці. Вона реалізується в організації й участі в міжнародних науково-практичних конференціях з зарубіжними університетами, як партнерами. Також ФБСК запровадив програми академічної мобільності студентів та викладачів, у межах яких реалізуються заходи з Карагандинським державним університетом ім. Є.А. Букетова. Також у межах меморандуму з Вищою школою бізнесу Національного університету Л’юїса започатковано програму подвійних дипломів для другого (магістерського) рівня вищої освіти для спеціальностей 051 «Економіка» та 073 «Менеджмент».

4. Поглиблене вивчення англійської мови
З 2021 року на ФБСК та кафедрі лінгводидактики та іноземних мов функціонує Південноукраїнський лінгвістичний центр, на базі якого реалізуються сертифікатні програми з поглибленого вивчення іноземних мов, зокрема англійської. Детальніше на сайті ДУІТЗ. 

5. Висококваліфікований професорсько-викладацький склад
Викладачі ФБСК регулярно підвищують кваліфікацію, розроблюють нові курси, публікують результати наукових досліджень у різних монографіях, беруть участь у міжнародних конференціях та семінарах тощо.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024