ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Запрошуємо на зустріч про програму HORIZON EUROPE

10 жовтня 2024 року о 15:00 відбудеться тематична зустріч з керівницею національного контактного пункту «Європейський інститут технологій та інновацій» програми HORIZON EUROPE, д.е.н., професоркою Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна Віталіною БАБЕНКО.
Тема зустрічі: «Європейський інститут інновацій та технологій: можливості та перспективи для ЗВО».
Спікером будуть презентовані пріоритетні напрями проєктів, технічні вимоги до їх оформлення, умови участі в проєктах HORIZON EUROPE.
Підключення до ЗУМ за посиланням:
https://us02web.zoom.us/j/3842656460?pwd=eXJvZFhqb1c5QWREN1cwMlc0OW5Mdz09
Идентификатор конференции: 384 265 6460
Код доступа: 2mspj2

зустріч

Віталіна БАБЕНКО є автором близько 370 статей у журналах і матеріалах конференцій, що рецензуються. Взяла участь у більш ніж 150 конференціях та семінарах як голова, основний доповідач, член комітету наукової програми, організатор і голова сесії. Є головним редактором Міжнародного журналу економіки та систем управління (Хорватія) і членом редакційної колегії 17 наукових журналів, зокрема і таких, що індексуються у Scopus. Є членом докторських вчених рад з економіки, експертом Міністерства освіти і науки України, головою секції досліджень та інновацій у вишах України програми ЄС «Горизонт 2020», експерт конкурсу HORIZON, European Research Executive Agency, European Commission, конкурсу Лейбніца, Асоціація Лейбніца, Берлін, Німеччина, Національного фонду досліджень України та Українського інституту наукових досліджень, входить до багатьох національних та міжнародних асоціацій.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024