ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

В університеті відбувся День відкритих дверей

Сьогодні, 12 жовтня 2024 року, в Державному університеті інтелектуальних технологій і звʼязку відбувся День відкритих дверей. На захід завітали випускники навчальних закладів Одеси й регіону, їхні батьки, а також були присутні викладачі та співробітники ДУІТЗ.
Сьогодні ДУІТЗ – це 4 факультети, 18 кафедр та 2 відокремлених структурних підрозділи.

Старший викладач кафедри комп’ютерної інженерії та інформаційних систем Роман Царьов розповів про структуру і спеціальності ДУІТЗ, можливості для студентів університету, партнерів та стейкхолдерів, практику й працевлаштування. Також він розказав про переваги навчання на спеціальностях 121 «‎Інженерія програмного забезпечення»‎, 123 «‎Комп’ютерна інженерія»‎ та 126 «‎Інформаційні системи та технології»‎.

Про особливості навчання й компетенції на спеціальності 122 «‎Комп’ютерні науки» розповіла старший викладач кафедри компʼютерних наук Анастасія Макоганюк.

Докладно про переваги спеціальності 125 «Кібербезпека та захист інформації», про лабораторію технічних засобів охорони та захисту інформації кафедри КБ та ТЗІ ДУІТЗ і стейкхолдерів факультету інформаційних технологій та кібербезпеки ДУІТЗ розповів к.т.н, доцент кафедри кібербезпеки та технічного захисту інформації Віталій Кільдішев.

Про особливості навчання на факультеті телекомунікацій та радіотехніки, переваги спеціальності 172 «Електронні комунікації та радіотехніка»  розповів в.о. завідувача кафедри СЕК, к.т.н. Василь Орєшков. Докладно про навчання на спеціальності 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» розказав доцент кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Анатолій Тігарєв.

Історія створення, спеціальності факультету електроніки, автоматизації та метрології були представлені к.т.н., доцентом, в.о. завкафедри електроніки, транспортних технологій та логістики Таїсією Похлебіною.

ДУІТЗ – це не тільки технічні науки, а й низка трендових та актуальних гуманітарних спеціальностей. Про гуманітарні спеціальності (051«Економіка», 053 «Психологія», 054 «Соціологія», 061 «Журналістика»,
073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг» та 281 «‎Публічне управління та адміністрування»‎) й особливості навчання на факультеті бізнесу та соціальних комунікацій розповіла к.філос.н., в.о. завідувача кафедри публічного управління та цифрової економіки Олександра Цира. Присутнім також було презентовано освітні програми кафедри публічного управління та цифрової економіки: ОП “Цифрова економіка”, ОП “Економіка підприємства” за спеціальністю 051 “Економіка” й єдину в Україні ОП «‎Публічне управління інноваційними та інформаційними екосистемами»‎ за спеціальністю 281 «‎Публічне управління та адміністрування»‎.

Традиційно День відкритих дверей проходив у незвичайному форматі: після презентації спеціальностей нашого університету майбутні вступники мали можливість пограти в інтерактивну гру “Хрестики та нолики”, яку розробили студенти другого курсу магістратури за спеціальністю 125  «Кібербезпека та захист інформації» Сергій Рациборинський і Олександр Акаєв.

Після офіційної частини охочі мали змогу ознайомитися з роботами й іншими пристроями, які створювали наші студенти.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024