ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

В університеті обговорили принципи діяльності Європейського інституту інновацій і технологій

У Державному університеті інтелектуальних технологій і зв’язку відбулася цікава зустріч з Віталіною Бабенко, керівницею національного контактного пункту програми HORIZON EUROPE «Європейський інститут технологій та інновацій», доктором економічних наук, професоркою Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Віталіна Бабенко поділилася актуальними можливостями для закладів вищої освіти, розповіла про пріоритетні напрями проєктів, вимоги до їх оформлення й умови участі у програмі HORIZON EUROPE.
Європейський інститут інновацій і технологій (EIT) — це унікальна ініціатива ЄС, яка об’єднує провідні освітні, дослідницькі та бізнесові організації для підтримки інновацій та створення нових ринкових можливостей.
ЕІТ – це незалежний орган ЄС, створений з метою посилення інноваційної спроможності Європи. Є невід’ємною частиною Horizon Europe, Рамкової програми ЄС з досліджень та інновацій.
За останні два роки Спільнота EIT відкрила понад 50 бізнес-програм і програм акселерації для українських підприємців та бізнесу. Крім того, EIT організував кілька спеціальних програм для українців, таких як Спеціалізована ініціатива EIT Higher Education Institutions (HEI) для підтримки українських університетів та їхніх неакадемічних партнерів. Зараз 41 український партнер є частиною Ініціативи EIT HEI.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024