ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

В ДУІТЗ відбувся конкурс читців англійської поезії

23 жовтня 2024 року в ДУІТЗ у 223 аудиторії відбувся «Конкурс читців англійської поезії», який було організовано і проведено кафедрою лінгводидактики та іноземних мов. Метою конкурсу було підвищення мотивації до вивчення англійської мови та підтримка молодих творчих талантів.
Девізом конкурсу стали слова відомого англійського письменника Вільяма Сомерсета Моема: «Вінець літератури — це поезія». У конкурсі взяли участь 29 здобувачів, які представили на розсуд журі й гостей твори видатних поетів, а саме: В. Шекспіра, Дж.Н.Ґ. Байрона, П. Шеллі, Р. Бернса, В. Вітмана та ін. Крім поезій, на конкурсі пролунали музичні твори англійською мовою.
Всі учасники конкурсу були нагороджені грамотами ДУІТЗ за участь у конкурсі та смаколиками. Переможців нагородили також цінними призами.

Переможці конкурсу:
1 місце – Нікіта Байдан, студент 2 курсу КБ 2.02, 125 «Кібербезпека», приз – блендер;
2 місце – Дяговець Дар’я, студентка 1 курсу КН 1.02, 122 «Комп’ютерні науки», приз – тостер;
3 місце – Глущук Анастасія, студентка 1 курсу КН 1.01, 122 «Комп’ютерні науки», приз – фен.


Конкурс відбувся за підтримки Профкому студентів.

Дякуємо учасникам, членам журі й організаторам за участь і проведення цього цікавого заходу, який розвиває пам’ять, розширює світогляд, і, зрештою, формує загальний рівень культури людини!

Кожен з учасників конкурсу зумів проникнути в серця і душі глядачів та запалити в них незгасний вогник поезії, пробудити віру в добро та справедливість у світі!

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024