ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Бубенцова Людмила Валентинівна

кандидат технічних наук

lyudmilabubentsova1@gmail.com

ORCID: 0009-0007-2507-3479

Детальніше

Технології ІР-мереж, Методи маршрутизації в IP-мережах, Комп’ютерні мережі, Віртуалізація і хмарні технології, Інтелектуальні технології в Інтернет, Організаційна структура і протоколи Інтернет, Основи телекомунікацій і комп’ютерні мережі, Основи комп’ютерної інженерії.

Здійснюється керівництво випускними роботами бакалаврів та магістрів. Вчена має понад 30 публікацій наукового та навчально-методичного характеру. Розроблені навчальні програми з дисциплін  Технології ІР-мереж, Методи маршрутизації в IP-мережах, Технології інформаційних мереж, Комп’ютерні мережі,  Віртуалізація і хмарні технології , Інтелектуальні технології в Інтернет, Організаційна структура і протоколи Інтернет, Основи телекомунікацій і комп’ютерні мережі, Основи комп’ютерної інженерії. Розроблено та впроваджено лекційні курси, курси лабораторних робіт і практичних занять з дисциплін Методи маршрутизації в IP-мережах, Комп’ютерні мережі, Основи телекомунікацій і компютерні мережі, Технології інформаційних мереж, Віртуалізація і хмарні технології, Інтелектуальні технології в Інтернет, Організаційна структура і протоколи Інтернет. Розроблені методичні посібники для лекційних, практичних та лабораторних занять. Розроблено та впроваджено 25 лабораторних робіт.

Підвищувала кваліфікацію та проходила стажування в Ангальтському університеті прикладних наук (Німеччина), університеті Одеська політехніка (Україна), Академії цифрового розвитку (Україна), Академії цифрового розвитку Skill Up(Україна), Підприємстві ТОВ «Альфа-Інет» (Україна), та ін.

Приймала участь у міжнародних освітніх проєктах Information and communication technology and internationalization of higher education, 2019; ITU Regional Economic Dialogue on information and Communication Technologies for Europe and CIS, 2016.

Відповідальна за впровадження Освітньої програми для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 123 Комп’ютерна інженерія,  спеціалізацією «Комп’ютерні мережі та Інтернет».

  • Науковий ступінь – кандидат технічних наук зі спеціальності 12.17 – Радіотехнічні і телевізійні системи та пристрої (Диплом кандидата наук, серія КН № 011460, Рішення президії Вищої атестаційної комісії України від 14.06.1996 р.)
  • Ступінь вищої освіти – Інженер зі спеціальності «Електронні обчислювальні машини», присвоєна кваліфікація інженера-системотехніка (Диплом інженера, серія А II № 123539, видано Політехнічним інститутом м. Одеси 19.06.1976 р.)

Практична діяльність розпочата з 1979 року на посаді інженера НДР 53-78, НДР 45-81, НДР 6-81 у Одеському електротехнічному інституті зв’язку ім. О.С. Попова;

  • аспірант, за сумісництвом викладач кафедри теорії електричних ланцюгів Одеського електротехнічного інституту зв’язку (1985–1988 рр.);
  • з 1988 р. молодший науковий співробітник НДР 4-87, НДР 112-89 у Одеському електротехнічному інституті зв’язку. ім. О.С. Попова;
  • старший викладач кафедри Мереж зв’язку Одеської національної академії зв’язку ім. О.С. Попова (1999–2020 рр.);
  • з 2021 р. по теперешній час – старший викладач кафедри Компютерної інженерії і інформаційних систем Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024