ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ СЕМІНАР «РОЗВИТОК ШКІЛЬНОГО ФУТБОЛУ»

24 січня в Києві пройшов всеукраїнський семінар «Розвиток шкільного футболу».

Будинок футболу зібрав керівників Української асоціації футболу (далі – УАФ), представників Міністерства освіти і науки України (далі – МОНУ), учителів-переможців всеукраїнського конкурсу на найкращий урок футболу й найкращий інноваційний урок фізичної культури з різних регіонів України, методистів із фізичної культури обласних і столичного інститутів післядипломної освіти, а також фахівців з освіти та футболу.

До учасників семінару, з вітальними словами звернулись: перший віце-президент УАФ Олег Протасов; член комісії УЄФА з масового футболу, заступник голови Комітету масового футболу УАФ Олександр Каденко; заступник директора Інституту модернізації змісту освіти МОНУ Юрій Сафонов та начальник Управління фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ Євген Петрушевський.

 

Завідувач кафедри фізичної культури і спорту Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку, к.п.н. Сергій Галюза, взяв участь у семінарі за особистим запрошенням керівника національних проектів УАФ Євгена Столітенка. Галюза, який відповідає за навчання тренерів з футболу і вчителів фізичної культури в Одеській обласній футбольній асоціації, виступив з доповіддю про позитивний досвід навчання вчителів фізичної культури саме за оновленою програмою «Модуль “Футбол”». Слід зазначити, що саме в Одесі було проведено такі курси першими в Україні.

 

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024