ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

14 жовтня – День захисників та захисниць України, День українського козацтва

 

14жовтня 2022 року у рамках відзначення в Державному університеті інтелектуальних технологій і зв’язку Дня українського козацтва, Дня Захисників і Захисниць України, з метою підтримки військовослужбовців, а також виховання в студентської молоді почуття патріотизму, гордості за наших захисників, почуття відданості своїй державі, в холі університету була організована виставка творчих робіт студентів на тему «Захисники України – від козаків до сучасності».
Мистецька виставка була доповнена публіцистичними матеріалами та художніми творами, яку підготували співробітники наукової бібліотеки університету.
Амбітна, ініціативна, креативна та смілива – така сьогодні , українська студентська молодь. Студентка І курсу, факультету інформаційних технологій та кібербезпеки Анастасія Ткачук вразила присутніх власними тематичними поезіями. «Як хочеться миру, щоб спати спокійно, не боятися куль і ракет…», – це мрія Анастасії та кожного українця сьогодні, яка обов’язково незабаром збудеться.
Сьогодні, як ніколи, важливо згадати тих українців, які пожертвували своїм життям заради Батьківщини і тих, хто продовжує боронити кордони України від російських загарбників.

 

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024