ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

До Всесвітнього дня метрології

 

Шановні колеги!

20 травня відзначається Всесвітній день метрології. Свято було започатковане Міжнародним Комітетом мір і ваг у жовтні 1999 року в пам’ять про подію, що відбулася 20 травня 1875 року. Саме тоді була підписана Метрична Конвенція, яка визначила основу для глобального співробітництва в метрології, в її промисловому, комерційному та соціальному застосуванні, забезпеченні єдності вимірювань в усьому світі.
Важливу місію виконують викладачі нашого вишу: саме у стінах Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку готують фахівців з метрології та інформаційно-вимірювальної техніки. Наші випускники є бажаними співробітниками всюди, де потрібні точні вимірювання: це не тільки підприємства з виробництва промислової та харчової продукції, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції, морські й річкові порти, підприємства генерації електричної енергії , водо- та газопостачання. Це – митниця, національна поліція, МНС, департаменти органів державної виконавчої влади,  підприємства всіх видів транспорту.
Дуже гордий з того, що в доволі непростий період життя нашої країни, період реструктуризації вишу й реформування вищої школи, нам вдалося зберегти не тільки навчальні корпуси та гуртожитки, виробничі лабораторії, але й найголовніше – нам вдалося зберегти колектив. Сьогоднішній день, який співпадає зі святом вітчизняної науки, ще одна добра  нагода висловити щиру подяку й побажати творчих успіхів, нових звершень та відкриттів!

Ректор ДУІТЗ Олександр Назаренко

 

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024