ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

30 травня у ДУІТЗ відбулася Спартакіада

 

У змаганнях взяли участь 2 команди – студентів і викладачів. Під час заходу команди змагалися з настільного тенісу, дартсу та шахів. Насичена й весела атмосфера, задоволені своїми результатами учасники та проведений з користю час – все це Спартакіада ДУІТЗ. Наприкінці заходу, після підрахунку загальних балів кожного учасника, було визначено переможців.

Ректор Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку Олександр Назаренко нагородив усіх переможців почесними грамотами і медалям, а також чашками з логотипом Університету та приємними подарунками.

У команді викладачів було нагороджено: 1. Корчинського Володимира Вікторовича, завідувача кафедри кібербезпеки та технічного захисту інформації, доктора технічних наук, професора, за 1 місце у Спартакіаді ДУІТЗ з настільного теннісу; 2. Тарасенко Ірину Вікторівну, старшого викладача кафедри вищої математики, за 2 місце у Спартакіаді ДУІТЗ з дартсу; 3. Сідня Сергія Віталійовича, в.о. завідувача кафедри радіоелектронних систем і технологій, за 3 місце у Спартакіаді ДУІТЗ з настільного тенісу. 4.Каленчук Надію Іванівну, голову профспілкової організації співробітників, за 3 місце у Спартакіаді ДУІТЗ з дартсу.

У команді студентів було нагороджено: 1. Ковальчука Віталія за 1 місце у Спартакіаді ДУІТЗ з дартсу; 2. Сільвейструка Олексія за 1 місце у Спартакіаді ДУІТЗ з шахів; 3. Мандрикіна Павла за 2 місце у Спартакіаді ДУІТЗ з настільного тенісу; 4. Синячову Юлію за 2 місце у Спартакіаді ДУІТЗ з шахів; 5. Поліванову Софію за 3 місце у Спартакіаді ДУІТЗ з шахів.

Після загального підрахунку за усіма видами змагань перемогла команда студентів, яка й отримала солодкий смачний подарунок.

Особлива подяка профспілкам студентів та працівників університету за матеріальну допомогу у формуванні призового фонду.

Вітаємо наших переможців!

 

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024