ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Відбулася зустріч з головою ради директорів компанії «Південноукраїнський Медіа Холдинг» Петром Галчанським

Сьогодні, 16 червня 2023 р., декан факультету бізнесу та соціальних комунікацій, професор Олена Чукурна та завідувач кафедри міжнародних відносин, суспільних комунікацій та ІТ-права, доктор політичних наук Олексій Кокорєв провели зустріч з головою ради директорів компанії «Південноукраїнський Медіа Холдинг» Петром Галчанським. Сторони обговорювали питання співпраці між нашим університетом і «Південноукраїнським Медіа Холдингом» щодо підготовки майбутніх журналістів: проведення на базі холдингу практичних занять і виробничої практики здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 061 «Журналістика».
Петро Анатолійович Галчанський – знана в місті та в країні особистість, заслужений журналіст України, видавець, письменник, бізнесмен, керівник благодійного фонду «Журналісти за демократію», кандидат психологічних наук, полковник запасу. Також він є головою наглядової ради Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського й головою оргкомітету рейтингу «Народне визнання» — «Одесит року».
Петро Глачанський зазначив, що  «Південноукраїнський Медіа Холдинг» об’єднує понад 20 газет і журналів («Аргументы и факты», «КП в Украине», «Жизнь в Одессе», «Жизнь на пенсии», «Одесская правда», «Фаворит удачи», «Наш город» тощо), видавництво, інформаційне агентство «Одеса-медіа», різні сайти і телеграм-канали. До складу холдингу належать декілька торгових підприємств, рекламні агентства, благодійний фонд «Журналісти за демократію». «Майбутнім журналістам буде, де відпрацьовувати навички та вміння. Наші провідні фахівці – не тільки відомі журналісти країни, але й мають досвід викладачів. Отже, від студентів треба головне – бажання стати професійним репортером чи оглядачем», – сказав Петро Галчанський.
«Ми підготували проєкт договору про співпрацю. Далі узгодження та підписання договору керівництвом. Сподіваюсь, що вже в наступному навчальному році наші студенти будуть набувати досвіду на майданчиках  «Південноукраїнського Медіа Холдингу», – зазначила Олена Чукурна.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024