ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Зустріч співробітників ДУІТЗ з представниками телекомунікаційного оператора Lifecell

 

22 червня 2023 р. в.о. декана факультету телекомунікацій та радіотехніки Юрій Флейта й в.о. завідувача кафедри радіоелектронних систем і технологій Сергій Сідень зустрілися з представниками телекомунікаційного оператора Lifecell, щоб обговорити співпрацю та нові можливості для студентів нашого університету.

Під час зустрічі було представлено нову програму стажувань, спрямовану на практичну підготовку майбутніх фахівців Telecom GO. Telecom GO – це програма для студентів інженерних професій від експертів lifecell, які поділяться експертною думкою про розвиток телеком-індустрії, покажуть її можливості. Програма надає можливості доєднатися до технічної дирекції, де створюється архітектура всієї мобільної мережі. Саме мобільна мережа є основою доступу до різноманітних послуг і сервісів, що дають можливість завжди бути на зв’язку з нашими рідними та друзями. Участь у програмі дозволить студентам: • отримати практичні й актуальні знання функціонування мережі, • познайомитись з роботою мобільного оператора та різними напрямами інженерних професій у цій сфері, • отримати можливість здобути перший досвід інженера й розпочати свій кар’єрний шлях. Реєстрація (https://forms.gle/ccRJ59CSSioCi9te8) буде продовжуватися до кінця червня.

Зауважимо, що ця нова співпраця між ДУІТЗ і мобільним оператором Lifecell створить вигідну платформу для студентів, де вони зможуть отримати досвід реальної робочої атмосфери та практичного навчання. Такі ініціативи сприяють підготовці висококваліфікованих фахівців у галузі телекомунікацій і підвищують їхню конкурентоспроможність на ринку праці.  

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024