ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Студенти Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку (ДУІТЗ) взяли участь у дводенних воркшопах, які були проведені українським мобільним оператором Lifecell.

Під час цих заходів здобувачі освіти спеціальності 172 «Електронні комунікації та радіотехніка» здобули глибокі знання про особливості функціонування мобільних мереж та їх планування. Співробітники Lifecell детально розповіли про технічні аспекти їхньої роботи, а також поділилися власним досвідом щодо функціонування компанії під час воєнного стану.

Особливий акцент під час заходу був зроблений на взаємодії між студентами та представниками Lifecell. Відбулася жвава дискусія, під час якої студенти висловили свої думки, а також мали можливість дізнатися від фахівців відповіді на свої питання.

Зустріч була організована завдяки плідній співпраці Lifecell та кафедри радіоелектронних систем і технологій ДУІТЗ. Така ініціатива сприяє поглибленню знань студентів і розвитку їхніх професійних навичок.

На зустрічі також були обговорені подальші кроки для співпраці: в межах воркшопів, обміну досвідом, практичної підготовки  та підвищення кваліфікації.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024