ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

У Кабміні відбулася презентація інноваційних проєктів ДУІТЗ

Делегація ДУІТЗ у складі:  Сергій Базика (Голова Наглядової ради), Ігор Мурдій (Народний депутат Верховної Ради України, член Наглядової ради університету), Катерина Танащук (проректор з наукової роботи), Костянтин Боряк (професор університету) презентували Віцепрем’єр-міністру з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — Міністру цифрової трансформації України Михайлові Федорову пакет інноваційних проєктів ДУІТЗ – INNOVATION doIT’s.
Під час зустрічі було погоджено подільші кроки спільного плану дій з впровадження проєктів і проведення дослідних випробувань.
Голова Наглядової ради ДУІТЗ Сергій Базика вручив заступнику Міністра цифрової трансформації, члену Наглядової ради ДУІТЗ Олександру Шелесту диплом Почесного професора ДУІТЗ. Почесне звання Олександру Шелесту було присвоєно рішенням Вченої ради університету 10 липня 2023 року.
На виконання спільного плану дій Сергій Базика та Катерина Танащук обговорили з Денисом Курбатовим, заступником Міністра освіти і науки України, подальші кроки участі ДУІТЗ у впровадженні високошвидкісного інтернет-доступу GPON для закладів освіти України. Метою цього проєкту є максимальне впровадження найсучасніших технологій у закладах освіти в умовах воєнного стану.
Дуже важливими стали
зустрічі Сергія Базики та Ігоря Мурдія з заступниками Міністра освіти і науки України Михайлом Винницьким та Андрієм Вітренком, на яких було обговорено стратегічні питання розвитку Університету та його участі в реформах міністерства.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024