ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Студенти ДУІТЗ опанували нові психологічні вправи

У Державному університеті інтелектуальних технологій і зв’язку триває Марафон психосоціальної підтримки осіб, що потрапили у критичну життєву ситуацію «Місце сили».
Це перший великий захід Хабу психосоціальної підтримки «Місце Сили», який відтепер працює на базі Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку.
Під час зустрічі 12 грудня студенти та викладачі пройшли дуже цікавий тренінг і опанували дві важливі вправи. Провела тренінг доцент кафедри психології та педагогіки ДУІТЗ, кандидат педагогічних наук Наталія Шиліна.
Вправу «Рослина» спрямовано на відновлення почуття власної ідентичності через символічну взаємодію з природою. Через цей досвід учасники можуть усвідомити свою внутрішню силу, зміцнити почуття себе й ідентичності, а також знайти ресурс для подолання життєвих труднощів.
Тілесно-орієнтована вправа «Малюнок на тілі», в якій учасники малюють пальцем на спині один одного та намагаються вгадувати намальовані фігури чи образи.
Ця вправа допомагає учасникам розвинути такі навички, як сприйняття через торкання, комунікація без використання слів, а також переключити увагу під час стресу. Крім того, вона сприяє створенню атмосфери довіри і підтримки, що є важливим для зміцнення зв’язку між людьми.
Нагадуємо, що Марафон триває до 15 грудня. На вас чекають цікаві та корисні тренінги й майстер-класи, які підготували наші фахівці в межах діяльності ХАБУ ПСИХОСОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ «МІСЦЕ СИЛИ». Усі заходи відбуваються в аудиторії 223. Необхідна інформація за тел.: +380997654778 Telegram, Viber.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024