ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Студенти ДУІТЗ пройшли черговий цікавий та корисний тренінг

Протягом двох тижнів у ДУІТЗ триває Марафон психосоціальної підтримки осіб, що потрапили у критичну життєву ситуацію «Місце сили». Це перший великий захід Хабу психосоціальної підтримки «Місце Сили», який відтепер працює на базі ДУІТЗ.

14 грудня студенти ДУІТЗ пройшли черговий цікавий та корисний тренінг. Під час заходу всі присутні обговорювали ресурси особистості та їх відновлення, розглянули важливі аспекти самовідновлення, розібрали поняття безперервність, травматична подія та салютогенний підхід, роздивились техніку пошуку й виявлення життєвих ресурсів. Також визначили наявні прості та дієві елементи самовідновлення. Протягом тренінгу опрацювали 3 корисні вправи – “Самодіагностика за інтегративною моделлю психологічного виживання людини після сильного стресу Basic Ph”, “Арт-методика, що базується на моделі Basic Ph”, “Рефлексія нашої зустрічі “Все в моїх руках””. Тренінг провела практичний психолог, тренерка ITC, представниця Ізраїльської коаліції травми Ніна Філатова.

Під час першої вправи студентам роздали аркуші, на яких було намальовано 6 половинок пазла. На кожній з них всі присутні написали різні ресурси особистості та доповнили ці колонки власними поняттями. Під час гри “Арт-методика” студенти мали можливість придумати якогось цікавого героя й намалювати історію про нього. У цій вправі потрібно було розписати місію або завдання, які виконує цей персонаж, хто або що йому допомагає, які перешкоди він долає та що відбувається далі. Наприкінці вправи студенти розповідали групі свої історії й розбирали всі основні аспекти.
Наприкінці тренінгу під час останньої гри студенти обвели свої долоні та на малюнку на кожному пальці написали власні думки щодо цієї зустрічі.

Сподіваємося, що всім сподобався цей тренінг і цікаві вправи.
Чекаємо вас на останньому тренінгу, який відбудеться сьогодні о 14:00 в 223 аудиторії.
Необхідна інформація за тел.: +380997654778 Telegram, Viber.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024