ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Наші студенти опановують ази бізнесу

У межах співпраці кафедри економіки та цифрового бізнесу Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку (ДУІТЗ) з міжнародною компанією «Digital Solutions LLC» та «428.Solutions» в Україні 19 жовтня в дистанційному форматі на платформі «Google meet» відбулася гостьова лекція для студентів спеціальностей 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг»  від представників компанії «Digital Solutions LLC» та «428.Solutions»  на тему: «Blockchain for Cluster Economy and Sustainable Industry». У лекції взяли участь понад 30 учасників: студенти і викладачі факультету бізнесу та соціальних комунікацій.
 Спікери гостьової лекції:
Денис Ільницький, CEO, засновник компанії «Digital Solutions LLC» професіонал з розробки широкого спектру послуг з підвищення комфорту, рівня безпеки та розвитку ІТ-інфраструктури суб’єктів господарської діяльності.
Олександр Криворучко, СОО компанії «428.Solutions», професіонал з розробки програмного забезпечення, управління ESG, глобальних бізнес-платформ.

«Digital Solutions» – це системний інтегратор, що надає широкий спектр послуг з підвищення комфорту, рівня безпеки та ІТ-інфраструктури для кожної людини.

«428.Solutions» -це постачальник програмного забезпечення, що спеціалізується на інноваційних рішеннях з використання децентралізованих технологій.

Студенти факультету бізнесу та соціальних комунікацій отримали корисну інформацію щодо діяльності компаній «Digital Solutions LLC» та «428.Solutions», поради з успішного проходження співбесіди та працевлаштування  в компаніях «Digital Solutions LLC» та «428.Solutions».

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024