ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Топ-12 важливих подій, які відбулися в ДУІТЗ у 2023 році

1. 23 травня  ДУІТЗ став учасником ініціативи «WiFi в укриттях», яка була започаткована Міністерством цифрової трансформації України та Міністерством освіти і науки України.

2. 25 травня  університет отримав нове обладнання зі структурованих кабельних систем.

3. 31 травня  ректор ДУІТЗ Олександр Назаренко представив керівництву вишу нового проректора ДУІТЗ Світлану Хаджирадєву.

4. 12 червня  в ДУІТЗ завітав міжнародний оглядач та кореспондент з Данії Пер Ніхольм.

5. 21 червня  2023 року ДУІТЗ взяв участь у круглому столі «Боротьба з кіберзлочинністю в умовах воєнного стану»‎.

6. У 2023 році  в ДУІТЗ з’явилась нова освітня програма “Публічне управління інноваційними та інформаційними екосистемами” за спеціальністю 281 «‎Публічне управління та адміністрування»‎ (кафедра державного регулювання та публічного управління в ІТ-секторі).

7. 12 вересня  у бомбосховищах ДУІТЗ розгорнули WiFi мережу для безперервного освітнього процесу.

8. 13 вересня  ДУІТЗ відвідав заступник Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Сергій Захарін.

9. 29 вересня 2023 р.  до нашого університету завітав добрий друг ДУІТЗ, керівник Офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України В’ячеслав Негода.

10. 18 жовтня  в нашому закладі відбулися спортивні змагання – «Кубок ректора ДУІТЗ з настільного тенісу».

11. 2 листопада  відбулася презентація інноваційних проєктів ДУІТЗ віцепрем’єр-міністру з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — Міністру цифрової трансформації України Михайлові Федорову.

12. 7-8 грудня  проректор з навчальної роботи ДУІТЗ Світлана Хаджирадєва взяла участь у Всеукраїнській навчально-практичній конференції «Ініціативи задля відновлення та розвитку: регіональний та місцевий аспекти».

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024