ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку запрошує до участі у Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» за першим (бакалаврським) та другим (магістерським) рівнями вищої освіти.

З 25 по 27 вересня 2024 року на базі Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку буде проведено Всеукраїнський конкурс кваліфікаційних робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» за першим (бакалаврським) та другим (магістерським) рівнями вищої освіти.

Метою Конкурсу є створення умов для залучення та заохочення талановитої молоді займатися науково-дослідною діяльністю, обмін досвідом та кращими практиками щодо написання кваліфікаційних робіт, формування їх наукового та прикладного контенту задля підвищення якості підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент».

Конкурс буде проведено у два етапи: перший етап – рецензування кваліфікаційних робіт двома складами журі, другий етап – обговорення та підведення підсумків за участю представників журі обох складів. У фіналі буде проведено відеоконференцію із претендентами на призові місця.

Роботи подаються до 10.09.2024 р. (за поштовим штемпелем) на адресу Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку (65023, м. Одеса, вул. Кузнечна, 1) з поміткою «На конкурс кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Менеджмент»). Участь у конкурсі безоплатна.

Координатор конкурсу: Станіславик Олена В’ячеславівна, д.е.н., професор, професор кафедри менеджменту та маркетингу ДУІТЗ,
телефон: +38(067) 133-18-17, електронна скринька: elenastanislavyk@ukr.net

Положення

Інформаційний лист

Наказ

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024