ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Фахівці EPAM Systems провели цікаву гостьову лекцію для наших студентів

У межах плідної співпраці між кафедрами комп’ютерних наук, кібербезпеки та технічного захисту інформації Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку (ДУІТЗ) та найбільшою ІТ-компанією України EPAM Systems 16 січня 2024 року відбулася  гостьова лекція для студентів спеціальностей 122 «Комп’ютерні науки» та 125 «Кібербезпека та захист інформації».
Захід відбувся у дистанційному форматі на платформі «Microsoft Teams». Його учасникам було надано унікальну можливість отримати цінний досвід та знання від визнаних експертів IТ-галузі.
Під час лекції студенти ознайомитися з цікавою інформацією про напрями роботи компанії, нові тренди в IT-сфері та спеціальні програми для університетів EPAM University Programs. 
Компанія ЕРАМ надала  студентам  місця для проходження виробничої практики на базі своєї освітньої платформи під керівництвом провідних фахівців. Студенти поставили чимвло запитань про проходження практики, отримання сертифікатів та щодо можливості майбутнього працевлаштування.
На лекції панувала невимушена дружня атмосфера, що сприяло активному обміну ідеями між студентами та представниками компанії.  Цей захід не лише збагатив учасників цінними знаннями, але і надав їм корисний досвід для подальшого співробітництва.
Заснована в 1993 році, компанія EPAM Systems Inc. сьогодні є провідним постачальником послуг з розробки ІТ-рішень і цифрових платформ. Команди професіоналів EPAM працюють з замовниками в більш ніж 25 країнах в Північній Америці, Європі, Азії й Австралії.
Починаючи з 2005 року, компанія EPAM Україна пропонує свою експертизу в області інжинірингу та розробки продуктів, допомагаючи своїм клієнтам успішно вирішувати найскладніші бізнес-завдання й ефективно керувати процесом цифрової трансформації від початку до кінця.
Компанія активно співпрацює з освітніми центрами. У 2019 році освітні програми EPAM були відзначені нагородами Global SDG Award у номінації «Якісна освіта»; компанія також отримала нагороду CEE Shared Services у номінації «Найкраща співпраця університетів та бізнесу».

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024