ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Університет підписав меморандум про співпрацю з компанією GreenVision

Компанія GreenVision – це виробник систем відеоспостереження з “українським інтелектом”. Торгова марка GreenVision з’явилася на ринку України наприкінці 2013 року. Компанія поставила собі за мету забезпечення споживачів недорогими та високоякісними системами безпеки. Мета незмінна й на сьогодні.

20 лютого в головному навчальному корпусі ДУІТЗ після підписання меморандуму про співпрацю між Державним університетом інтелектуальних технологій і зв’язку та компанією GreenVision відбувся захід з представленням нашого партнера.
На заході були присутні декан факультету інформаційних технологій та кібербезпеки Євген Васіліу, проректор з навчальної роботи ДУІТЗ Світлана Хаджирадєва, доцент каф. КБ та ТЗІ, помічник декана ФІТК з роботи з партнерами і стейкхолдерами Сергій Стайкуца, викладачі і студенти кафедри кібербезпеки та технічного захисту інформації.

Вчора був насичений формат: представлення компанії, гостьова лекція, презентація обладнання, запитання, підписання меморандуму про співпрацю, щедрі та корисні подарунки всім учасникам заходу.

Спеціально для університету фахівцями компанії GreenVision розроблено навчальний макет сучасних систем відеоспостереження, що дасть змогу оперативно включити його до освітнього процесу студентів спеціальності 125 “Кібербезпека та захист інформації” і вичавити максимум практичної складової.

Партнерство – це можливості для всіх учасників.
Дякуємо партнерам за підтримку та спільні цінності! Зараз це, як ніколи, важливо й потрібно.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024