ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Доцент Тардаскіна представила університет на Міжнародній науковій конференції про штучний інтелект

1 березня 2024 року к.е.н., доцент кафедри менеджменту та маркетингу Тардаскіна Т. М. представила ДУІТЗ на Міжнародній науковій конференції «ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ У НАУЦІ ТА ОСВІТІ» (AISE 2024), яка відбулась у дистанційному форматі на платформі Zoom.

У конференції взяли участь вчені з Китаю, Франції, Норвегії, Азербайджану та України.
Доцент Тардаскіна Т. М. виступила з доповіддю на тему: «Вплив штучного інтелекту на маркетингову діяльність підприємств цифрової економіки» та взяла участь у майстер-класі з використання інструментів штучного інтелекту.

Мета конференції – висвітлення особливостей та напрямів застосування проривних технологій штучного інтелекту в наукових дослідженнях, економіці й освітніх практиках.

На конференції обговорювалися питання технологій штучного інтелекту, а також ефективні способи застосування інновацій у наукових дослідженнях, економіці та освітніх практиках. Під час конференції обговорювався практичний досвід використання штучного інтелекту, відбувся обмін ідеями щодо оптимальних підходів до впровадження штучного інтелекту в науці й освіті.

Конференція сприятиме розвитку інноваційних рішень у сфері штучного інтелекту для науки, економіки та освіти. Далі ще більше! Долучайтеся!

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024