ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Кафедра менеджменту та маркетингу почала співпрацю з міжнародною компанією «EY»

EY — міжнародний лідер з аудиту, оподаткування, права, супроводу угод і консультування. Компанія має понад 700 офісів і близько 365 тисяч співробітників у 150 країнах, належить до четвірки найбільших у світі аудиторських та консалтингових компаній.

Історія EY почалася ще на початку XX століття, коли Елвін Ернст та Артур Янг заснували дві окремі компанії, що поступово завоювали авторитет на ринку аудиторських, бухгалтерських і консалтингових послуг. У 1989 році дві фірми об’єдналися у компанію «Ernst&Young», яка у 2013 році змінила назву на EY.

Детальніше з можливостями від компанії «EY» можна ознайомитися за посиланням:

У межах співпраці 13 березня об 11:00 у дистанційному режимі (ZOOM) відбудеться гостьова лекція для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 051 «Економіка», 061 «Журналістика» та 125 «Кібербезпека та захист інформації» від представника компанії «EY» за темою: «Кар’єрні можливості у EY в Україні».

Спікер гостьової лекції – Євгенія Костіцина, старший фахівець з розвитку бренду роботодавця.

Посилання на гостьову лекцію від компанії «ЕY»:
Ідентифікатор конференції: 875 095 3919
Код доступу: 7L050X

EY пропонує вам підготувати ваші резюме (CV), оскільки у вас є унікальна можливість надіслати їх представникам компанії. Представники компанії готові оцінити ваш талант та досвід. Давайте разом побудуємо майбутнє, що вас очікує!

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024