ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Проректор Світлана Хаджирадєва взяла участь у семінарі «Внутрішнє забезпечення якості як дієвий інструмент змін в університеті»

6 березня 2024 р. проректор з навчальної роботи ДУІТЗ, доктор наук з державного управління, професор Світлана Хаджирадєва взяла участь у регіональному методичному семінарі «Внутрішнє забезпечення якості як дієвий інструмент змін в університеті». Захід за участю керівників провідних ЗВО країни відбувся у Житомирському державному університеті імені Івана Франка і був покликаний стати майданчиком для обговорення освітянами й науковцями нагальних питань забезпечення якості вищої освіти.

Організаторами семінару стали Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти у партнерстві з Житомирським державним університетом імені Івана Франка.
Під час регіонального методичного семінару були обговорені питання щодо ролі внутрішньої системи забезпечення якості в розвитку університету, місця постакредитаційного моніторингу в європейському векторі розвитку української вищої освіти, викликів реалізації інституційних політик внутрішніх систем забезпечення якості у ЗВО, використання штучного інтелекту і Big Data для підвищення якості викладання та навчання (на прикладі галузей 05 та 07). Також відбулася презентація кращих практик функціонування внутрішньої системи забезпечення якості вищої освіти в українських закладах вищої освіти.

Проведення семінару відбувалося виключно в очному форматі, без онлайн-трансляції.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024