ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

У ДУІТЗ відбулась гостьова лекція від представника компанії «EY»

У межах співпраці кафедри менеджменту та маркетингу Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку з міжнародною компанією «EY» 13 березня в дистанційному форматі на платформі «Zoom» відбулася гостьова лекція для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 051 «Економіка», 061 «Журналістика» та 125 «Кібербезпека та захист інформації» від представника компанії «EY» за темою: «Кар’єрні можливості у EY в Україні». У лекції взяли участь понад 80 учасників – студенти і викладачі факультету бізнесу та соціальних комунікацій і студенти факультету інформаційних технологій та кібербезпеки.

Спікер гостьової лекціїЄвгенія Костіцина, старший фахівець з розвитку бренду роботодавця.

EY — міжнародний лідер з аудиту, оподаткування, права, супроводу угод і консультування. Компанія має понад 700 офісів та близько 365 тисяч співробітників у 150 країнах, належить до четвірки найбільших у світі аудиторських і консалтингових компаній.

Історія EY почалася ще на початку XX століття, коли Елвін Ернст та Артур Янг заснували дві окремі компанії, що поступово завоювали авторитет на ринку аудиторських, бухгалтерських і консалтингових послуг. У 1989 році дві фірми об’єдналися у компанію «Ernst&Young», яка у 2013 році змінила назву на EY.

Під час лекції Євгенія Костіцина познайомила всіх присутніх з компанією «EY», напрямами її роботи, можливостями, а також працевлаштуванням і запропонувала студентам підготувати свої резюме (CV) та надіслати їх представникам компанії. Дякуємо спікеру й організаторам за цікаву інформативну лекцію й можливість працевлаштування наших студентів!

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024