ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Запрошуємо всіх охочих на цікаву гостьову лекцію з управління ризиками


Сьогодні суспільство живе в умовах турбулентності та невизначеностей, що призводить до різних наслідків.  На жаль, не завжди позитивних.
Для досягнення особистих і корпоративних цілей потрібно завжди оцінювати можливості виникнення подій, а це повноцінна робота з ризиками.
Управління ризиками – важлива складова нової реальності.
Розуміння природи ризиків, методів та інструментів для роботи з ними – необхідна навичка у професійній діяльності в різних сферах життя.

За підтримки факультету інформаційних технологій та кібербезпеки ДУІТЗ запрошуємо на гостьову лекцію!
19 березня о 12:45, лекція в онлайн-режимі (ZOOM).

Наш спікер – Анастасія Конопльова, CISA, CRISC, CDPSE; CISA, CRISC, CDPSE Trainer, власник та директор LLC UAG (безперервність з 1999 року), магістр економіки (економічна кібернетика). Досвід надання впевненості та консалтингу у сфері управління ризиками, інформаційними технологіями та системами управління інформаційною безпекою з 2005 року.
Фокус зустрічі направлено на кібербезпеку. Проте лекція буде цікава не тільки студентам усіх курсів спеціальності 125 “Кібербезпека та захист інформації”, а усім, хто хоче опанувати принципи ризик-орієнтованого підходу та набути впевненості в бурхливі часи. 

Посилання на гостьову лекцію
Ідентифікатор конференції: 899 5042 5326
Код доступу: 697006

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024