ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Університет провів захід для старшокласників

20 березня 2024 р. Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку провів захід для старшокласників Одеського ліцею №72 Одеської міської ради.

Зустріч відкрив ректор університету Олександр Назаренко. У своїй промові ректор говорив про сучасні виклики у сфері освіти, зміни, про якісні переваги ДУІТЗ, спеціальності, процеси вступу й навчання, партнерів, стейкхолдерів університету та подальше працевлаштування. 

Основний акцент зустрічі було направлено на одну з лабораторій кафедри КБ та ТЗІ ДУІТЗ – лабораторію технічних засобів охорони та захисту інформації. Керівник лабораторії, доцент каф. КБ та ТЗІ, пом. декана ФІТК Сергій Стайкуца з колегами Максимом Івахненко й Сергієм Гавелем провели детальне ознайомлення школярів з обладнанням, наявним у лабораторії ТЗО та ТЗІ. Зазначимо, що все обладнання використовується в навчальному процессі. Наші гості дізналися про призначення систем охорони, їх роль у загальній системі безпеки, мали змогу безпосередньо відпрацюватися ланку сценаріїв – з системою оповіщення, інтелектуального відеоспостереження, сейсмічною системою охорони периметра, адресною системою пожежної сигналізації, системою охоронної сигналізації тощо.

Захід пройшов у дружній атмосфері, це добре видно з фото.
Відзначимо активність та зацікавленість старшокласників: у пошуках відповідей було поставлено багато запитань.

До нових зустрічей!

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024