ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Відбулася готьова лекція від iSyb

У нашому університеті на постійній основі проходять цікаві гостьові лекції від провідних компаній України і світу. Це дуже надихає викладачів разом зі студентами вчитися новому, слідкувати за трендами в економіці та бізнесі.
За ініціативою кафедри публічного управління та цифрової економіки й гаранта ОП «Цифрова економіка» доцента Юлії Терешко 21 березня відбулася зустріч (гостьова лекція) студентів з провідними фахівцями компанії “іSyb”.
Підчас зустрічі обговорювалися можливісті використання маркетингових технологій та цифрових інструментів в практичній діяльності..
Галузевий профіль iSyb повністю відповідає інтересам наших здобувачів – майбутніх зв’язківців, фахівців ІТ-сфери, інженерів, економістів, менеджерів та маркетологів – IOT, Cyber Security, Video SaaS, Blockchain, Fintech, Telecom.
Компанія “iSyb” працює з В2В та В2С клієнтами. Основні послуги – система «розумний будинок» для багатоповерхових будинків, відеоспостереження за підпискою, кібербезпека для бізнесу та його користувачів, маркетинг під ключ і сервіс для авто.
Впровадження всіх цих технологій обумовило створення компанією “iSyb” маркетингового агентства із застосуванням AI.
Зараз компанія виходить на ринок Європи з послугою «розумного будинку», а також запускає свій мобільний зв’язок – iSyb Telecom.
Спікерами гостьової лекції були засновники компанії  “iSyb”:
– Денис Ільницький, власник та CEO iSyb
– Олександр Криворучко, IT СЕО iSyb
–  Анна Поплавська, СЕО of iSyb Marketing

Детальніше з продуктами можна ознайомитися за посиланням

Щиро дякуємо спікерам та організаторам таких цікавих заходів.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024