ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

ДУІТЗ підписав Меморандум про співпрацю з Прикарпатським національним університетом ім. В.Стефаника

9 квітня відбулася онлайн-зустріч ректора Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку Олександра Назаренка з колегою – ректором Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (ПНУ) Ігорем Цепендою.
У розмові взяли участь проректор з навчальної роботи ДУІТЗ, професор Світлана Хаджирадєва, декани факультетів: інформаційних технологій та кібербезпеки – професор Євген Васіліу, телекомунікацій та радіотехніки – Віктор Русаловський, бізнесу та соціальних комунікацій – професор Олена Чукурна; електроніки, автоматизації та метрології – доцент Олег Грабовський, доцент кафедри публічного управління та цифрової економіки Валерій Логвінов.
Від Прикарпатського національного університету були присутні: директорка Проєктно-освітнього центру «Агенти змін», доцентка кафедри фінансів Світлана Кропельницька, генеральний директор наукового парку «Прикарпатський університет» Роман Бубна, декан факультету математики та інформатики Володимир Пилипі, декан фізико-технічного факультету Іван Гасюк, зав.кафедри комп’ютерної інженерії та електроніки Ігор Когут, професор кафедри фінансів, експерт Проєктно-освітнього центру «Агенти змін» ПНУ Роман Щур та інші.
Під час зустрічі була обговорена необхідність зміцнення взаємозв’язків між освітою та наукою, зокрема у галузі підготовки висококваліфікованих кадрів для різних сфер національного господарства.
Сторони підписали Меморандум про співпрацю, мета якого розвиток і зміцнення як внутрішніх, так і зовнішніх освітніх, виробничих, наукових та інформаційних зв’язків.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024