ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

ДУІТЗ провів захід для старшокласників Одеського ліцею №122 Одеської міської ради

Зустріч відкрив ректор університету Олександр Назаренко.
Олександр Аскольдович торкнувся питань стану освіти, сучасних викликів, можливостей та переваг університету, спеціальностей, наповнення студентського життя тощо.
Далі про особливості навчання на факультеті інформаційних технологій та кібербезпеки у своїй промові доповів декан факультету, проф. Євген Васіліу.

Зустріч відбулася на базі лабораторії технічних засобів охорони та захисту інформації кафедри кібербезпеки та захисту інформації ДУІТЗ. Ведучим заходу став керівник лабораторії, доцент каф. КБ та ТЗІ, пом. декана ФІТК Сергій Стайкуца з колегами Віталієм Кільдішевим, Максимом Івахненком і Сергієм Гавелем, які провели ознайомчу екскурсію. Школярі дізналися про сучасне обладнання систем безпеки, змогли опрацювати сценарії роботи та поставити питання.

На думку директорки ліцею №122 Ірини Дендирук, саме такий практичний та “ненудний” формат зустрічей сьогодні цікавий школярам і дає максимальну користь. Тож, продовжуємо співпрацю та вже наступного тижня перейдемо на новий етап співпраці.

Наприкінці зустрічі для гостей відбулася вікторина на тему пожежної безпеки та знання протипожежного обладнання. Переможці отримали подарунки від партнера університету – компанії Тірас-12 (бренд Tiras).

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024