ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Наші вчені провели науково-методичний семінар у Карагандинському державному університеті ім. Є.А. Букетова

9 квітня 2024 року в межах академічної мобільності та за планом проведення гостьових лекцій у Карагандинському державному університеті ім. Є.А. Букетова (Казахстан)  вчені Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку – д.е.н., професор Олена Чукурна та к.е.н., доцент Тетяна Тардаскіна – провели науково-методичний семінар на тему: «Управління проєктами в епоху цифровізації: трансформація практик та інструментів (на прикладі досвіду університетів України та Казахстану)». Відбувся обмін досвідом у сфері запровадження цифрових інструментів у навчальний процес.
Доцент кафедри менеджменту та маркетингу Тетяна Тардаскіна підготувала презентацію про результати впровадження в освітній процес цифрових інструментів на базі платформи компанії “Genesis”. Завдяки вдалій колаборації з цією компанією до освітньої програми «Менеджмент» були запроваджені нові дисципліни: «Тренінг-курс продакт-менеджмент та маркетинг», «Маркетинг ІТ-продуктів», «Менеджмент в ІТ-секторі» та «Управління штучним інтелектом у бізнесі». Це дає можливість здобувачам Сертифікату на навчання від компанії “Genesis” на подальше працевлаштування. 
Декан факультету бізнесу та соціальних комунікацій, професор Олена Чукурна розповіла про пріоритетні напрями розвитку системи електронного документообігу, запровадження цифрових платформ та інструментів для забезпечення цього напряму проєктного менеджменту у сфері вищої освіти. Було розглянуто систему дистанційної освіти у Карагандинському державному університеті та Державному університеті інтелектуальних технологій і зв’язку. Проведено дискусії щодо освітніх програм та їхніх компонентів, які запроваджені в наших університетах. Розроблені шляхи подальшої взаємодії та реалізації стратегії співробітництва.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024