ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Університет провів захід для старшокласників Одеського ліцею № 72

12 квітня 2024 р. Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку провів захід для старшокласників Одеського ліцею №72 Одеської міської ради. Ми вже зустрічались раніше в лабораторії технічних засобів охорони та захисту інформації, але цього разу – новий формат, контент і наповнення.

Зустріч відкрив з вітальним словом ректор університету Олександр Назаренко. Олександр Аскольдович розповів про сучасні виклики освіті, переваги ДУІТЗ та можливості для абітурієнтів.

Далі докладно про структуру університету, спеціальності й етапи вступної кампанії-2024 розповів старший викладач кафедри комп’ютерної інженерії та інформаційних систем Роман Царьов.

Для гостей заходу кафедра кібербезпеки та захисту інформації підготувала майстер-клас. Так, завідувач кафедри, професор Віктор Корчинський і магістри спеціальності 125 “Кібербезпека та захист інформації” Сергій Рациборинський та Олександр Акаєв продемонстрували розробки на базі технології Arduino. Старшокласники мали змогу самостійно перевірити сценарії роботи обладнання та поставити питання й отримати розгорнуті відповіді.

Модератор заходу – доцент каф. КБ та ТЗІ, пом. декана ФІТК Сергій Стайкуца провів тематичну вікторину.  Переможці отримали подарунки від партнера університету – компанії “GreenVision”. Відзначимо Кирила, який виграв три призи з п’яти. Круто!

А наприкінці були солодощі, питання-відповіді й екскурсія до Музею зв’язку університету (організатор екскурсії – завідувачка бібліотеки Олена Гріщенко, екскурсовод – Володимир Данилевський).

За відгуками колег та школярів, захід сподобався і пройшов на високому рівні. Організаційно-технічній супровід заходу забезпечено в.о. завкафедри радіоелектронних систем і технологій, к.т.н. Сергієм Сіднем, викладачами каф. КБ та ТЗІ Максимом Івахненком і Сергієм Гавелем. Дякуємо за високий рівень підготовки.

До нових зустрічей!

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024