ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Університет запрошує науковців на Міжнародну конференцію «Сталий розвиток і цифрові інновації; сьогодення та майбутнє»

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку запрошує професорсько-викладацький склад, докторантів та аспірантів університету, а також усіх охочих взяти участь у Міжнародній конференції «Сталий розвиток і цифрові інновації: сьогодення та майбутнє» 17 травня 2024 року (в очному та дистанційному форматі).
Конференція проводиться з ініціативи кафедр публічного управління та цифрової економіки факультету бізнесу та соціальних комунікацій і кафедри радіоелектронних систем і технологій факультету телекомунікацій та радіотехніки Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку. До організації та проведення конференції доєдналися вітчизняні й зарубіжні партнери.
Дана конференція має на меті поєднати практики застосування цифрових інновацій та технологій у різних сферах нашого життя з результатами наукових досліджень вітчизняних і зарубіжних вчених, ІТ-компаній, а також з реалізованими громадськими та іншими організаціями проєктами, що сприяють сталому розвитку.
Конференція присвячена Всесвітньому дню зв’язку та інформаційного суспільства (WTISD), який щорічно відзначається 17 травня Міжнародним Союзом Електрозв’язку (МСЕ), членство в якому прагне відновити ДУІТЗ. У 2024 році WTISD проводиться під гаслом «Цифрові інновації для сталого розвитку».
До участі у конференції можна долучитися шляхом реєстрації та подання до 30 квітня 2024 року результатів власних досліджень у вигляді наукової доповіді, яка буде включена до колективної монографії з присвоєним ISBN та DOI. З вимогами до доповідей можна ознайомитися на сайті конференції у розділі «Авторам».

 
УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ Є БЕЗКОШТОВНОЮ
 
Сайт конференції 

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024