ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Студенти Фахового коледжу вимірювань ДУІТЗ відвідали Одеський цементний завод

18 квітня здобувачі освіти ВСП «Фаховий коледж вимірювань ДУІТЗ» відвідали Одеський цементний завод – CEMARK, що входить до компанії CRH – провідного виробника будівельних матеріалів у світі та найбільшого у Північній Америці та Європі.
Розвиток молодих талантів допоможе у відбудові та збереженні кадрів у країні, вважають у компанії CRH.

Одним з векторів діяльності компанії є розвиток потенційних талантів. Така діяльність щодо розвитку молодих талантів розпочалася у 2015 році й тепер складається з двох програм. Перша орієнтована на розвиток молодих спеціалістів у робітничих професіях і передбачає співпрацю з технікумами й коледжами.

Для реалізації цієї програми проводяться презентації компанії та організовуються екскурсії на завод. Окрім того, здобувачі освіти мають можливість проходити виробничу, технологічну або переддипломну практику на заводі й після отримати офер і приєднатись до команди CRH.

 

Друга програма спрямована на співпрацю з університетами, де аналізуються потреби бізнесу, та запрошуються здобувачі освіти й випускники до участі у програмі стажування.
Студенти та викладачі коледжу мали змогу подивитися весь технологічний процес виготовлення цементу, яким саме обладнання користуються працівники заводу. Особливо зацікавили студентів івикладачівлабораторії, обладнані сучасним устаткуванням.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024