ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Університет підписав Меморандум про співпрацю з Одеським ліцеєм № 67

2 травня 2024 року було підписано Меморандум про співпрацю між Державним університетом інтелектуальних технологій і звʼязку та Одеським ліцеєм № 67 Одеської міської ради.  Предметом цього Меморандуму є співпраця між Університетом і Ліцеєм з метою ранньої профілізації учнівської молоді та професійного спрямування відповідно до найбільш притаманних їм особистісних і професійних якостей у межах навчання в профільних ІТ-класах, гуртках і факультативах за напрямами «Робототехніка», «Програмна інженерія», «Компютерна інженерія», «Кібербезпека»,«Менеджмент в ІТ-секторі», «Продуктовий менеджмент та маркетинг в ІТ», «Цифровий маркетинг» , а також сприяння поєднанню інформаційних технологій з предметами природничих наук завдяки розробці курсів факультативних занять.
Ректор університету Олександр Назаренко вбачає широкі перспективи укладеного меморандуму, зокрема у залученні фахівців нашого ЗВО до науково-освітніх заходів Ліцею, співпраці з талановитою молоддю та результативній профорієнтаційній діяльності.

Плідним було обговорення подальших перспектив директорки Одеського ліцею №67 Ірини Ніколенко з в.о. завідувачки кафедри менеджменту та маркетингу Людмилою Галан та старшим викладачем кафедри лінгводидактики та іноземних мов Наталею Московчук.
Відправною точкою для розробки плану заходів у межах Меморандуму став твердий намір обох сторін вкладати спільні зусилля у світле й мирне майбутнє нашої молоді!

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024