ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

У ДУІТЗ відбулася робоча нарада з керівництвом КП «Обласний інформаційно-аналітичний центр» Одеської обласної військової адміністрації

Це була друга робоча нарада з питань співпраці нашого Університету з Комунальним підприємством «Обласний інформаційно-аналітичний центр»  Одеської обласної військової адміністрації (ОІАЦ).

Перша зустріч відбулася кілька тижнів тому в приміщенні ООВА. А 10 травня директор ОІАЦ Акім Коєв та його заступник Михайло Гнатюк завітали до нашого університету. 

ДУІТЗ на нараді представляли – Голова наглядової ради Сергій Базика, проректор з наукової роботи, д.е.н., професор Катерина Танащук, декани всіх факультетів – д.т.н., професор Євген Васіліу, д.е.н., професор Олена Чукурна, к.т.н., доцент Олег Грабовський, к.т.н. Віктор Русаловський, в.о. завкафедри РСТ, к.т.н. Сергій Сідень. 

Директор ОІАЦ Акім Коєв зазначив, що перед створеним ще 20 років тому інформаційно-аналітичним центром зараз суттєво розширився перелік завдань – від забезпечення роботи інтернет-системи всіх структурних підрозділів ООВА, окремих ОТГ, налагодження системи електронного документообігу, проведення навчання з ІТ-грамотності до боротьби з кібератаками та написання аналітичних звітів щодо роботи окремих структурних підрозділів місцевих органів влади. Роботи дуже багато. Центру конче потрібні гарно підготовлені фахівці. Тому ОІАЦ зацікавлений у тісній співпраці з нашим Університетом.

Професор Катерина Танащук розповіла про науковий потенціал і конкретні розробки наших учених, а декани факультетів більш докладно ознайомили гостей зі спеціальностями, напрямами роботи та перспективами подальшої співпраці.

Уже під час зустрічі було домовлено про підписання меморандуму про співпрацю. Також керівники ОІАЦ вже чекають наших студентів на виробничу практику в підрозділах Центру та готові працевлаштовувати кращих студентів.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024