ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

В університеті відбулася гостьова лекція з питань комплексних систем безпеки

партнери

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку підтримує тісні та плідні стосунки з компаніями, які є флагманами ІТ-сфери. Так, у 2017 р. на кафедрі КБ та ТЗІ відкрилася лабораторія ТЗО. Першим етапом її діяльності стали розробка та виготовлення навчального макета інтегрованої системи безпеки Bosch BIS. Макет миттєво було адаптовано до навчального процесу для здобуття студентами практичних навичок.
Партнери – це компанії Bosch Security Systems та ТОВ «БФ «Секрет Сервіс»».

Наші партнери беруть активну участь у житті університету: проводять семінари, сприяють розвиткові матеріально-технічної бази, виробничої практики, профорієнтаційній діяльності, адаптації навчальних програм.
4 жовтня 2024 партнери проведено гостьову лекцію для студентів спеціальності 125 «Кібербезпека та захист інформації» в межах предмета «Комплексні системи безпеки» (КСБ).
Лектор курсу КСБ та модератор заходу – к.філос.н., доцент кафедри кібербезпеки та технічного захисту інформації, пом. декана ФІТК Сергій Стайкуца.


Спікери – директор підрозділу Bosch Building Technologies в Україні Сергій Барановський та Founder і незмінний лідер компанії «Секрет Сервіс» Олег Харьковенко.


Під час лекції говорили про Bosch Group та підрозділ Building Technologies (BT), Портфоліо рішень ВТ, платформу BIS – основні переваги, архітектуру побудови та інтерфейси для інтеграції, відмовостійкість і захищеність рішень, розбирали практичні кейси та проєкти. Під час заходу було проведено інтерактивний квіз, переможців чекали приємні подарунки.
Лекція отримала високу оцінку від студентів передусім за контент, подачу, відкритість та інтерактив. Будемо тримати планку!
Дякуємо партнерам за довгострокову співпрацю та спільні цінності.

Слід зазначити, що 31 січня 2024 р. між Державним університетом інтелектуальних технологій і зв’язку та компанією «Секрет Сервіс» було підписано меморандум про співпрацю. «Секрет Сервіс» є сертифікованим представником Honeywell, Bosch. Компанія є активним учасником УФІБ (Українська федерація індустрії безпеки), яка належить до системи Eurolarm, а також входить до УСПТБ (Українська спілка пожежної та техногенної безпеки).

 

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024