ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

У ДУІТЗ відбувся благодійний святковий ярмарок

Сьогодні в Державному університеті інтелектуальних технологій і зв’язку відбувся благодійний святковий ярмарок до Дня Збройних Сил України і Дня Святого Миколая. Студенти нашого закладу принесли багато смачної домашньої випічки, печиво, пряники, мафіни, льодяники й інші смаколики та продавали їх викладачам, студентам і співробітникам ДУІТЗ. У заході взяли участь студенти факультету електроніки, автоматизації та метрології, а також студенти факультету бізнесу та соціальних комунікацій. Організатори заходу створили чудову святкову атмосферу: прикрасили фоє на другому поверсі новорічними сувенірами, іграшками, гірляндами, встановили ялинку, увімкнули тематичні новорічні пісні й облаштували яскраву святкову фотозону.
Гостей ярмарку радо зустрічали Святий Миколай, Снігуронька і численні їхні помічники. Усі гарно провели час у святковій передноворічній атмосфері, поспілкувались один з одним, потанцювали, зробили яскраві фотографії на згадку, поласували смаколиками та продали дуже багато випічки.

Нагадаємо, що метою цього благодійного ярмарку було збирання коштів на потреби військових. Нашим студентам вдалося успішно це зробити.

Дякуємо всім, хто взяв участь у нашому заході, та тим, хто приєднався до благодійного святкового ярмарку. Впевнені, що всім сподобався й захід, і смаколики!

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024