ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

В ДУІТЗ відбулася підсумкова конференція переддипломної практики

На початку тижня, 11.12.2023 р., в ДУІТЗ відбулася підсумкова конференція переддипломної (науково-дослідної) практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. Мета заходу – обговорення результатів проходження переддипломної (науково-дослідної) практики й обґрунтування пропозицій щодо удосконалення практичної підготовки здобувачів вищої освіти в ДУІТЗ. Питання практичних навичок актуальне в усі часи, зараз – особливо.

Модератор заходу  –  Сергій Стайкуца,  доцент каф. КБ та ТЗІ, помічник декана ФІТК з роботи з партнерами та стейкхолдерами.  
Ментори й доповідачі конференції – проректор з навчальної роботи ДУІТЗ, декани факультетів, керівники та викладачі кафедр, студенти університету.

Конференція складалася з трьох панелей:
1. Наукові та практичні досягнення здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти в контексті проходження переддипломної практики, де майбутні фахівці поділилися особливостями проходження переддипломної практики на підприємствах.
2. Універсальні рекомендації для успіху в майбутній кар‘єрі, на якій викладачі університету поділилися своїми рекомендаціями.
3. Стан проблем і перспективи розвитку практичної підготовки здобувачів вищої освіти в ДУІТЗ, де здобувачі освіти говорили про свої рекомендації щодо проблем та удосконалення проведення практики.

120 хвилин спілкування, корисного контенту, виступів і зворотного зв’язку від аудиторії.
15 доповідачів. Корисні поради, обмін досвідом та ідеї щодо вдосконалення процесу практики.

У цілому – сучасний і ефективний формат живого спілкування та підбиття підсумків студентської практики з великими перспективами розширення.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024