ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Компанія SOHONET надала  обладнання для університетської лабораторії

Факультет інформаційних технологій та кібербезпеки Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку продовжує співпрацю з партнерами та стейкхолдерами.

Наразі компанія SOHONET   надала обладнання в лабораторію СКС та інфокомунікацій кафедри комп’ютерної інженерії та інформаційних систем ФІТК.

Комплект обладнання складається з комутаторів BDCOM, DELL та Planet, які призначені для створення оптичних мереж доступу за технологією PON. Дане обладнання дозволить нашим студентам отримати навички як зі створення та конфігурування оптичних мереж доступу за технологією PON, так і створювання комбінованих корпоративних мереж, в яких рівень ядра реалізовано на базі оптичних технологій, а рівні доступу й розподілу на базі мідних кабелів.

Також дане обладнання дозволить створити міжкафедральний цикл робіт для опанування студентами навичок із забезпечення інформаційної безпеки у зовнішніх транспортних сегментах.

Дякуємо партнерам за нові можливості для наших студентів!

Нагадаємо, що меморандум про співпрацю з телекомунікаційною компанією SOHONET був підписаний у червні цього року. Компанія з 1998 року надає послуги інтернету для жителів і комерційних організацій Одеси.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024