ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Наш університет підписав меморандум про співпрацю з компанією YouControl

Співпраця кафедри кібербезпеки та технічного захисту інформації Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку та компанії YouControl дає можливість викладачам та студентам отримати менторську підтримку та можливість напрацювання практичних навичок при роботі з інформацією.
Пошук, перевірка, аналіз інформації, робота з відкритими джерелами даних, формування аналітичного складу розуму в цілому – це корисні навички, які потрібно формувати якомога раніше. І сервіс YouControl дозволяє це якісно робити. 8 років YouControl — це компанія №1 в Україні по роботі з відкритими даними, яка надає сервіси для аналізу юридичних та фізичних осіб, а також навчає бізнес та журналістів-розслідувачів, як використовувати відкриті дані на користь своїм інтересам та для загального блага. Система YouControl надає 8 аналітичних інструментів для бізнесу, має повне досьє на 4 млн українських компаній та ФОП, 180 офіційних джерел інформації. YouControl рекомендовано Нацбанком і Фіскальною службою України для онлай-перевірки компаній.
YouControl активно працює зі студентами 50 українських 3 іноземних вишів.
Для цього було створено YouControl.Academy, де викладають лектори з понад 14 країн світу, які готові презентувати реальні кейси і розповідати про свій багаторічний досвід.
Відтепер для наших студентів та викладачів є можливість підвищити рівень знань в рамках проекту YouControl.Academy та отримати сертифікат, наприклад, з напряму «комплаєнс» чи «фінансовий моніторинг». Навчання в YouControl.Academy наразі – це 8 курсів з комплаєнсу, AML та FinMon.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024