ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

У ДУІТЗ відбулась гостьова лекція від представників компанії “PwC”

Учора, 18 березня, в межах співпраці нашого університету з компанією “PwC” відбулася гостьова лекція для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 051 «Економіка».

Під час заходу старший менеджер міжнародної компанії “PwC” Анатолій Савченко та консультант PwC Юлія Гайдамака поділилися своїм досвідом і розглянули кар’єрні можливості в даній компанії в Україні, а також провели лекцію на тему: «Системи обліку собівартості та прийняття коротко- і довгострокових управлінських рішень».

Обговорили такі питання:
– підходи до обліку витрат: метод повного поглинання й маржинальний метод;
– різниця між методами;
– прийняття коротко- та довгострокових управлінських рішень.

 PwC – це мережа фірм, де 364 000 фахівців надають аудиторські, консалтингові, податкові й юридичні послуги в 151 країні світу. Компанія належить до «Big 4» – четвірки найбільших аудиторських та консалтингових компаній світу.

Учасники лекції отримали корисну інформацію про діяльність міжнародної компанії “PwC”, поради для успішного проходження співбесіди й працевлаштування  в компанію “PwC”.

Найбільш активні студенти, які взяли участь в обговоренні питань, отримали призи від компанії. Вітаємо Фрунзе Евеліну, студентку 4 курсу, яка навчається на спеціальності 073 «Менеджмент» та Бережнову Діану, студентку 1 курсу навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент».

Детальніше з можливостями компанії “PwC” можна ознайомитися за посиланням

Дякуємо спікерам за цікаву та корисну лекцію!

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024